✓ Binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd ✓ Gratis verzenden vanaf €50 ✓ Eerlijk en duurzaam

De nieuwe Ooni Pizzaovens

Sinds kort hebben wij bij gietijzerpan.nl de nieuwe draagbare pizzaovens van Ooni in ons assortiment. Dit bedrijf is gevestigd in Engeland en opgericht in 2012 door een Fins koppel. Het bedrijf is ontstaan toen dit koppel s’ werelds  eerste draagbare, betaalbare hout gestookte pizzaoven uitvond. Sindsdien is het bedrijf constant gegroeid en heeft het ondertussen meer dan honderd werknemers.

Het succes van het bedrijf komt door de unieke eigenschappen van deze pizzaovens. Terwijl ze zowel draagbaar als betaalbaar zijn, zijn de prestaties van de ovens ontzettend goed. Alle ovens kunnen binnen een kwartiertje een temperatuur bereiken van 500 graden Celsius. Dit is de temperatuur die nodig is om pizza’s van een restaurantkwaliteit ta maken. Deze hitte zorgt voor de ultieme korst. Met zulke hoge temperaturen is de pizza al binnen 60 seconden klaar.

Naast het bakken van pizza’s kunnen de ovens ook gebruikt worden om op lagere temperaturen vlees, vis en groentes te bereiden. Hierdoor brengen deze multifunctionele pizzaovens voor iedere foodlover een speciale ervaring die weinig tot geen andere buitenovens kunnen brengen.

Meer weten over de pizzaovens? Klik hier voor meer informatie

Of neem contact met ons op!