✓ Binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd ✓ Gratis verzenden vanaf €50 ✓ Eerlijk en duurzaam

Keukentrolley

Ruim uw keuken op met een keukentrolley

Heeft u nooit genoeg ruimte voor al uw keukengerei? Of mist u de ruimte om voedsel te snijden, te prepareren en klaar te leggen voor gebruik? Heeft u simpelweg niet voldoende plaats om uw keuken perfect geordend te houden? Neem dan een kijkje bij onze keukentrolleys. Deze keukenaccessoires zijn multifunctioneel. Niet alleen zit bovenop een prachtige houten plank, ook hebben deze mooie kastjes op wielen één, twee of zelfs drie lades. Verder bieden de twee planken voldoende ruimte voor bijvoorbeeld mixers, kommen en andere benodigdheden. Aarzel dus niet en scroll door ons assortiment. Wij weten zeker dat er ook voor u een perfecte trolley tussen zit.

 Bezoek onze webshop

Het gemak van een verrijdbaar keukeneiland

Keukentrolley

Onze keukentrolleys zijn eigenlijk gewoon kleine aanrechtbladen op wielen. Mocht u even iets meer ruimte nodig hebben in uw keuken, dan kunt u de trolley simpelweg wegrijden en tijdelijk ergens anders plaatsen. De wieltjes zorgen dus voor een uitzonderlijk gemak. Als u de trolley enige tijd op dezelfde plaats wilt hebben staan hoeft u enkel de wieltjes vast te zetten. Zo zorgt u voor een mobiele en dynamische keuken. Ook kunt u bestek en ander keukengerei, zoals handmixers en schuimspanen, opbergen in de ruime lades. 

Bekijk onze Producten

Keukentrolleys in alle soorten en maten

Weet u niet zeker of onze trolleys wel in uw keuken passen? Dat is geen enkel probleem! Wij hebben namelijk een verscheidenheid aan maten en modellen. Van onze kleinere modellen met de afmetingen 60 cm bij 60 cm tot onze grote modellen van wel 120 cm bij 60 cm. Er is voor iedere keuken dus een perfect passend model. Daarnaast kunt u het ook als bijzettafel gebruiken als de trolley in de keuken even in de weg staat. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment, u zult niet teleurgesteld zijn.

Heeft u twijfels of vragen? Neem contact met ons op!

Wij helpen u erg graag met het kiezen van een trolley. Twijfelt u dus over een toekomstige aankoop? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of via ons e-mail adres: info@gietijzer.nl. Zoekt u dus een keukentrolley van prachtig kopshout, rustiek langhout of stevig RVS, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Bekijk onze artikelen of bezoek een ander deel van onze website: bijvoorbeeld onze gietijzeren pannen of pannenrekken. Wij hopen snel van u te horen.

Neem contact op