✓ Binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd ✓ Gratis verzenden vanaf €50 ✓ Eerlijk en duurzaam

Ooni pizzaovens

Ooni: draagbare pizza ovens

Ooni maken en ontwerpen geweldige pizzaovens. Over heel de wereld worden hun pizzaovens verkocht. Ze staan voor goede, betaalbare pizzaovens die iedereen in zijn achtertuin (lees ook: park) kan gebruiken.

Bekijk onze Producten

Ooni’s pizzaovens kunnen 500°C worden. De juiste temperatuur om de beste pizza’s in 60 seconden klaar te hebben. Eerst moest je voor een goede pizza naar een restaurant of een extreem dure pizzaoven laten bouwen: dat is nu verleden tijd.

Ooni is opgericht door het echtpaar Kristian Tapaninaho en Darina Garland. Eerst  hadden zij een educatief bedrijf om creativiteit, inventiviteit en probleem oplossingsvermogen aan te moedigen op scholen.

 

Zelf had Kristian een probleem: hij kon lekkere pizza’s maken maar ze waren niet geweldig. Zijn keukenoven werd simpelweg niet heet genoeg om die perfecte pizza’s te maken die je in een restaurant kan krijgen.

Hij deed zijn best een goede pizzaoven te vinden voor in zijn achtertuin, maar de enige beschikbare ovens waren duur en lomp. Kristian was geen ontwerper, uitvinder of ingenieur, maar hij wist dat hij een goed idee had. Na een aantal ontwerpen en veel prototypes lukte het hem: een draagbare, hout gestookte, pizzaoven.
Ooni - de snelle, draagbare, betaalbare, hout gestookte oven -  was geboren!

Ooni pizzaovens

 Heeft u vragen voor ons?
 Neem contact op