✓ Binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd ✓ Gratis verzenden vanaf €50 ✓ Eerlijk en duurzaam

Over ons

Gietijzerpan.nl

Bij Gietijzerpan.nl kunt uw terecht voor al uw gietijzere pannen. Wij verkopen degelijke, simpele pannen die lang mee gaan en iedereen kan gebruiken. Bekijk ook eens ons blog waar heerlijke recepten en goede tips te vinden zijn!

Wie zijn wij?

Wij zijn Thijs Heimans en Lucas Timmerman, twee vrienden uit de Betuwe. Allebei hebben we al heel lang een passie voor koken. Daarom is het natuurlijk niet gek dat we ook bijbaantjes gehad hebben in restaurants. Hier merkten wij dat het koken veel beter ging wanneer er gebruik gemaakt werd van goed keukenapparatuur. Dit geldt voor zowel kookgemak als kwaliteit van het geserveerde eten. Onze passie voor koken wilden wij graag delen. Om deze passie te kunnen delen vonden we wel dat we dus producten moesten gaan verkopen van hele hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat het kookplezier voor de gebruiker zo groot mogelijk wordt. Om te beginnen wilde we daarom gietijzeren pannen gaan verkopen. Echter het plan is om nog zo veel mogelijk uit te breiden naar andere producten, omdat er zo veel moois op de markt beschikbaar is!

Heeft u vragen?

 Neem contact op

Duurzaamheid

Wij vinden het ook ontzettend belangrijk om zo duurzaam mogelijk te zijn. Zo hopen wij iedereen die gebruik gaat maken van onze producten blij te maken met een pan die een leven lang of zelfs langer meegaat. Als u de pan niet meer gebruikt en er een ander niet blij mee kan maken, wat wij zeer onwaarschijnlijk achten, kan de pan naar de ijzerboer gebracht worden om er vervolgens weer een hoogwaardig product van te maken! Dit komt doordat de pan gemaakt is van puur gietijzer. Hierdoor kan het weer makkelijk omgesmolten worden. 

 
Ook maken wij gebruik van tweedehandse dozen die wij van de groothandel krijgen. Zo hoeven deze dozen niet weg gegooid te worden. Schrik dus niet als er een merk op de doos staat die wij niet verkopen.