✓ Binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd ✓ Gratis verzenden vanaf €50 ✓ Eerlijk en duurzaam

Pannenrek

Creëer ruimte in jouw keuken door middel van een pannenrek

Heeft u meer ruimte nodig in uw keuken? Liggen de pannen en spatels u dikwijls in de weg? Of bent u gewoon op zoek naar een keukenaccessoire dat zowel leuk staat als een nuttige functie heeft? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Wij hebben een groot assortiment aan pannenrekken in alle soorten en maten. Van een industriële look tot een geraffineerd wandstuk, wij hebben ze allemaal. Voor een compleet beeld kunt u ons assortiment bekijken. Al onze producten zijn voorzien van zowel de precieze dimensies als het aantal bijgeleverde haken. Twijfel dus niet en kijk naar al onze opties. Wij helpen u graag met het opruimen van uw keuken.

 Neem contact op

Industrieel of particulier, het kan allemaal

Pannenrek

Of u nu op zoek bent naar een pannenrek voor een commerciële keuken of juist voor uw persoonlijke keuken een rek zoekt. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Wij hebben rekken in verschillende maten. Van 84 cm bij 44 cm tot 122 cm bij 48 cm. Daarnaast kunt u bij ons ook nog een keuze maken tussen rekken met verschillende bevestigingsplekken. U kunt namelijk kiezen tussen een rek dat aan het plafond hangt, maar wij hebben ook modellen die in de muur geschroefd kunnen worden. De rekken passen dus in iedere keuken! Ook hebben wij, naast onze standaard modellen, ook nog een prachtig halfrond model. Verder passen al onze modellen perfect bij onze keukentrolleys en zijn al onze gietijzeren pannen geschikt om aan het rek gehangen te worden. Er is bij ons dus altijd voldoende keuze. Aarzel niet en neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bekijk onze Producten

Pannenrekken voor iedere keuken

Heeft u besloten dat een pannenrek dé oplossing is voor uw volle keuken maar weet u niet of deze wel in uw keuken past? Laat ons u dan helpen. Neem contact met ons op via info@gietijzerpan.nl waar wij u graag helpen met de details van uw gewenste aankoop. Weet u niet zeker of uw plafond wel geschikt is voor een pannenrek, of twijfelt u over welk model het best in uw keuken zou staan? Stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zullen u dan zo snel en zo goed mogelijk helpen. Mocht u op zoek zijn naar meerdere pannenrekken voor bijvoorbeeld een commerciële keuken, maak dan gebruik van het bovenstaande e-mail adres. Ook als u nog onzeker bent of meer informatie zou willen, bekijk dan onze FAQ of neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij hopen u verder te kunnen helpen zodat u tevreden bent (en blijft) met uw bestelling.

Bezoek onze webshop