✓ Binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd ✓ Gratis verzenden vanaf €50 ✓ Eerlijk en duurzaam

RONNEBY BRUK

De gietijzeren pannen van het Zweedse Ronneby Bruk zijn ijzersterk, duurzaam en gaan bij normaal gebruik een leven lang mee. Bovendien zijn de bakeigenschappen ongeëvenaard. De pannen kunnen prima overweg met hoge temperaturen, verspreiden warmte geleidelijk en zeer gelijkmatig, en houden deze uitstekend vast. De Ronneby Bruk pannen zijn geschikt voor elke warmtebron, inclusief de oven (m.u.v. de pannen met houten greep). Ook het wisselen van warmtebron is geen enkel probleem. Ideaal wanneer je een gerecht nog even op temperatuur wil houden in de oven. 

 Bekijk onze pannen

Naast de vertrouwde traditionele gietijzeren pannen, biedt Ronneby Bruk een unieke serie Ultra Light gietijzeren pannen. Dankzij een geheel nieuwe productietechniek wegen deze maar de helft van traditionele gietijzeren pannen. Zo combineren de Ultra Light pannen alle voordelen van gietijzer, met het gewicht van een aluminium pan.

 Bekijk de Ultra Light pannen

Alle Ronneby Bruk pannen worden bij productie ingebrand met plantaardige olie, het zogenaamde ‘pre-seasoning’. Dit zorgt ervoor dat de pannen na aankoop direct startklaar zijn. En door het gebruik thuis, vormt zich een natuurlijke anti-kleeflaag waardoor de pan beter en beter wordt.

Rijke traditie

De Zweedse regio Ronneby heeft een lange en rijke traditie in de productie van gietijzeren producten. Dit maakt dat de gietijzeren pannen van Ronneby Bruk worden ontworpen en geproduceerd met een perfecte combinatie van vakmanschap, ervaring en technologie.

Heeft u twijfels of vragen over deze pannen? Neem contact met ons op! 

Neem contact op